Otroška lončarska delavnica

Otroške lončarske delavnice oblikovanja gline ne le spodbujajo umetniško izražanje, temveč tudi prispevajo k celostnemu razvoju otrok, vključno z dobrim počutjem in samozavestjo.

Ustvarjalno raziskovanje za otroke: Otroška delavnica je prilagojena glede na predhodni dogovor in ponuja edinstveno izkušnjo ustvarjanja z glino, ki spodbuja domišljijo in razvoj ustvarjalnosti. Otroci se med delavnico spoznavajo z glino kot materialom, kar omogoča kreativno izražanje in razvoj njihovih umetniških sposobnosti.

Razvoj motoričnih spretnosti: Poleg ustvarjanja, otroška delavnica oblikovanja gline otrokom ponuja priložnost za urjenje fine motorike. Otroci razvijajo vztrajnost, potrpežljivost in natančnost, kar pomembno prispeva k celostnemu razvoju njihovih motoričnih spretnosti.

Glinena terapija za umirjanje: Glina ima posebno energijo, ki pomirja in uravnoveša. Zato so delavnice oblikovanja gline še posebej primerne za otroke s posebnimi potrebami, saj nudijo terapevtske koristi in spodbuja sproščeno okolje za njihovo izražanje.


Terapevtska delavnica za otroke s posebnimi potrebami: Po poklicu sem univerzitetna diplomirana socialna delavka z obsežnimi izkušnjami v delu z otroki s posebnimi potrebami. Otroška delavnica oblikovanja gline je prilagojena, da ustrezno podpira vse otroke, vključno z njihovimi individualnimi potrebami. Z veseljem vam stojim ob strani za morebitna vprašanja ali dodatne informacije me prosim kontaktirajte.

Prednosti lončarske delavnice za otroke s posebnimi potrebami:

  • Sproščujoče okolje: Glinena terapija pomaga ustvariti sproščeno okolje, ki lahko olajša stres in anksioznost pri otrocih s posebnimi potrebami.
  • Razvoj motoričnih veščin: Ustvarjalna dejavnost z glino omogoča naravno krepitev motoričnih spretnosti, kar je lahko koristno pri različnih izzivih.
  • Individualno prilagojeno: Delavnice so prilagojene individualnim potrebam vsakega otroka, zagotavljajoč varno in podporno okolje za njihov ustvarjalni razvoj.

Cena delavnice:

20 €

90 minut

Začnite svojo ustvarjalno pot zdaj!

Prijavite se na tečaje in delavnice.

Preberite, kakšne vtise so pustili udeleženci mojih tečajev in delavnic.
Njihove izkušnje vam lahko pomagajo pri odločitvi za vašo naslednjo ustvarjalno pustolovščino.