Izrazi svoj notranji svet

Individualna lončarska delavnica oblikovanja z glino se osredotočamo na izražanje našega notranjega sveta. Ko nas kaj razžira, moti ali utesnjuje, je zelo osvobajajoče, če lahko te občutke fizično izrazimo in pretvorimo v nekaj lepega s pomočjo gline.

Osebna terapevtska izkušnja z glino: Umetniško ustvarjanje in oblikovanje gline postaneta način, kako dati obliko našim notranjim občutkom. V svojem ateljeju ti nudim varno okolje, kjer se lahko skozi ustvarjanje z glino izraziš kot želiš. Spremljam te skozi celoten proces oblikovanja z glino in podpiram tvoje namere. Rezultat ustvarjanja je v tvojih rokah, vendar se pogosto rodi izrazna glinena slika.

lončarska delavnica, oblikovanje gline, glina, delavnica

Pogovor in izraz namere: Prvi del lončarske delavnice je namenjen odprtemu pogovoru o tvojih čustvenih stanjih in izražanju tvojih namer. Skozi ta proces bomo skupaj identificirali občutke, ki jih želiš izraziti skozi svoje lončarsko umetniško delo. Nato sledi faza ustvarjanja z glino, kjer bomo skupaj oblikovali tvoje notranje občutke v unikatno umetniško glineno stvaritev.

Cena delavnice:

180 €

4 ure

Začnite svojo ustvarjalno pot zdaj!

Prijavite se na tečaje in delavnice.

Preberite, kakšne vtise so pustili udeleženci mojih tečajev in delavnic.
Njihove izkušnje vam lahko pomagajo pri odločitvi za vašo naslednjo ustvarjalno pustolovščino.