Individualna lončarska delavnica


Na individualnih lončarskih delavnicah ustvarjanja z glino boste doživeli prilagojeno in intimno učno izkušnjo oblikovanja gline, kjer se bodo vaše ustvarjalne ambicije uresničile skozi temeljito vodenje in prilagajanje učnega procesa.

Prilagojeno učenje po vaših željah: Individualna lončarska delavnica oblikovanja gline je popolnoma prilagojena vam. Skupaj bomo naslovili tehnike in tematike, ki vas zanimajo, omogočajoč vam, da poglobljeno raziskujete področja, ki vas navdihujejo.

Osebna pozornost in prilagajanje: Vsaka delavnica je oblikovana s posebno pozornostjo do vaših specifičnih potreb in ciljev. S pristopom, ki je usmerjen v vas, boste doživeli intenzivno in popolnoma prilagojeno učno izkušnjo.

lončarska delavnica, individualna delavnica, oblikovanje gline, glina, glinena posoda

Trajanje in poglobljeno učenje: Vsaka individualna lončarska delavnica oblikovanja gline traja 2 uri, kar pomeni, da bo čas za učenje in ustvarjanje z glino potekal v sproščenem tempu. To vam bo omogočilo, da se poglobite v obravnavane teme, osvojite nove veščine oblikovanja gline in razvijete svoj lasten umetniški izraz.

Cena delavnice:

65 €

2 uri

Začnite svojo ustvarjalno pot zdaj!

Prijavite se na tečaje in delavnice.

Preberite, kakšne vtise so pustili udeleženci mojih tečajev in delavnic.
Njihove izkušnje vam lahko pomagajo pri odločitvi za vašo naslednjo ustvarjalno pustolovščino.