Lončarska delavnica Glina in vino

Včasih je v življenju ključno, da si vzamemo čas za sprostitev, kreativnost in druženje ob dobrem vinu. Lončarska delavnica združuje najboljše iz obeh svetov – glino in vino – ter ponujam priložnost, da skupaj ustvarimo nekaj edinstvenega in se preprosto zabavamo. Pridruži se mi in skupaj dvignimo kozarec, nazdravimo življenju in ustvarjalni duši ter si privoščimo nepozaben večer poln smeha in nepozabnih trenutkov. Čin čin!

Ustvarjanje v Sproščenem Vzdušju: Na tej delavnici se posvečamo sproščenemu ustvarjanju z glino in uživanju v prijetnem vzdušju. Zasnovana je za tiste, ki iščejo izkušnjo, polno smeha in zabave ob oblikovanju gline.

Vino kot Inspiracija: Med oblikovanjem gline bomo uživali v odlični družbi in prijetni atmosferi ob kozarcu vina. Vino bo postala naša inspiracija, ki bo popestrila vsak trenutek ustvarjalnega procesa na lončarski delavnici.

Brez Filozofije, Samo Uživanje: Brez kompliciranja in hude filozofije. Delavnica je namenjena preprostemu uživanju v ustvarjanju in življenju. Sprostite se, pozabite na skrbi, in se prepustite lahkotnosti trenutka.

glina in vino, lončarska delavnica, družabni večer za ženske, prijateljice, glina, oblikovanje gline, atelje lela

Cena delavnice:

60 €

Delavnice bodo potekale 1x mesečno ob petkih popoldan in trajajo 3 ure.

Začnite svojo ustvarjalno pot zdaj!

Prijavite se na tečaje in delavnice.

Preberite, kakšne vtise so pustili udeleženci mojih tečajev in delavnic.
Njihove izkušnje vam lahko pomagajo pri odločitvi za vašo naslednjo ustvarjalno pustolovščino.