Lončarske delavnice in tečaji


V mojem ateljeju doživljamo pristne čarovnije in presenetljive trenutke navdiha pri oblikovanju gline saj se poglobimo v pomembnost ustvarjanja in duhovno dimenzijo lončarstva. Raznovrstne lončarske delavnice in tečaji so primerni tako za začetnike kot tiste z že nekaj izkušnjami. Na mojih tečajih lončarstva boste spoznali različne tehnike oblikovanja gline, vključno z delom na vretenu, ter osnovne principe in postopke lončarstva.

Poleg tega so na voljo tudi otroške delavnice oblikovanja z glino, kjer mladi ustvarjalci sprostijo svojo domišljijo in oblikujejo edinstvene lončarske izdelke iz gline pod mojim vodstvom.

Za še bolj prilagojeno in osebno izkušnjo so na voljo individualne ure oblikovanja gline, kjer se posvetim vašim interesom in skupaj iz gline ustvarimo nekaj zares posebnega in osebnega. Prav tako izvajam lončarske delavnice obredne keramike, kjer raziskujemo ustvarjalni proces predmetov z globljim pomenom in odkrivamo duhovno plat ustvarjanja iz gline, ki daje našim izdelkom posebno moč in energijo.

Vse lončarske delavnice in tečaji potekajo v prijetnem in umirjenem okolju, kjer poudarjamo individualnost in ustvarjalnost. Pridružite se nam in skupaj odkrijmo čarobnost ustvarjanja z glino!

Začnite svojo ustvarjalno pot zdaj!

Prijavite se na tečaje in delavnice.

Preberite, kakšne vtise so pustili udeleženci mojih tečajev in delavnic.
Njihove izkušnje vam lahko pomagajo pri odločitvi za vašo naslednjo ustvarjalno pustolovščino.